Monday, November 23, 2009

Jurnal pariuri 23.11.2009

Cu ceva incredere la bord dupa cele 3 meciuri din 3 prinse din fotbalul romanesc iesim cu fruntea sus in Europa, sperand sa nu avem soarta echipelor de fotbal romanesti.
Pontul meu pentru ziua de maine vine din Champions League si implica rezultatele ale celor 2 meciuri din grupa F: Rubin Kazan - Dinamo Kiec si Barca - Inter.
Va propun urmatoarea gandire: meciul din Rusia incepe cu 2 ore si 15 min mai devreme, ceea ce inseamna ca la ora inceperii partidei de pe Nou Camp, vom sti daca rusii au sarbatorit prea mult castigarea celui de al doilea titlu.
In cazul destul de probabil in care rusii se vor impiedica de un Dinamo Kiev pe val, ce vine dupa un 3-0 sec asupra echipei maestrului Lucescu, atunci cu siguranta Barcelona va invinge pe Inter.
Sa nu uitam ca in aceasta vara conducatorii acestor echipe au reusit sa ajunga la un schimb de jucatori fabulosi: Eto'o - Ibrahimovic si e greu de crezut ca nu au reusit sa se inteleaga ca ambele echipe sa iasa din faza grupelor. Pana la urma nici acel 0-0 de pe Giusepe Meaza nu a fost prea surprinzator pentru mine, insa esecul Barcei cu Rubin acasa, a dat toate calculele peste cap.
In cazul in care Rubin Kazan invinge maine, nu mai recomand parierea unei sume mari pe Barcelona, in caz contrar mergeti cu 10/10 pe catalani la o cota de 1.75 la bwin.
Castig net posibil: 7,5 lei.
Acest pariu va fi luat in considerare pentru jurnalul meu doar daca Rubin nu invinge maine.

No comments:

Post a Comment