Monday, November 23, 2009

Dupa alegeri

Inca un vot in care nu am pe cine si ce sa aleg. Motivul pentru care nu am vrut sa pun stampila pe mai multe casute, in cadrul aceluiasi bilet de vot, a fost din motive personale, nu pentru ca as crede demagogia: de mistocar a lui Basescu, de odrasla de securist a lui Geoana sau de bun simt excedentar a lui Antonescu.
Totul este asa cum am prevazut: Base si Geonel in turul 2, cu un mic avantaj pentru matelot. In turul 2 va iesi presedinte Geonel, il va desemna premier pe Crin si toata lumea va fi fericita. Hopefully.
Ne vom umple de rosu si vom spera ca peste 5 ani vom avea un presedinte mai bun.
Asta e Romania si sensurile giratorii din Piatra Neamt imi umplu tot timpul.

2 comments:

  1. Sper ca magicianului ii va iesi trucul si pe 6 Decembrie! Oricum il voi ajuta si eu cu o carte (un vot).

    http://www.youtube.com/watch?v=2AzfVabhwhA

    ReplyDelete
  2. HAI LA LUPTA CEA MARE !
    * Sa nu-l subestimam pe dl. Basescu. La ora aceasta, el lupta unul contra tuturor. La alegeri, va spune: "Nici nu contez pe spriijinul vreunui partid. Contez pe cel al multimii. Vreti sa se aplice referendumul? Votati-ma. Vreti sa nu se aplice? Nu ma votati - in acest caz, cei ce vor veni in urma mea vort sti sa musamalizeze afacerea,
    * Pe scurt, ii va chema pe sustinatorii referendumului sa-l voteze.'
    * Daca li se vor racola si nemultumitii din PSD, PRM, precum si fripturistii din PNL, dl. Basescu se poate alege cu un scor confortabil de 60 %.
    * Totul depinde de dibacia cu care va sti sa-si speculeze succesul.
    * Si dlui Basescu numai dibacia nu-i lipseste.

    ReplyDelete