Monday, December 7, 2009

Conteaza?

Oarecum amuzant rezultatul alegerilor prezidentiale de ieri. Intai l-am vazut pe Geoana topaind de bucurie, pe Basescu relativ sigur de o victorie pe care numai el o credea, apoi dimineata ne-am trezit cu un nou presedinte. De fapt acelasi.
Geoana a castigat alegerile din Romania, dar diferenta data de diaspora a fst decisiva. Tot timpul romanii de afara au votat cu dreapta, asa ca surpriza nu e prea mare. Ramane problema fraudei, care mai mult ca sigur ca a fost de ambele tabere practicata, insa cine a facut-o mai mult si mai bine a castigat.
Hilar e si faptul ca pentru noi, astia din Romania, care traim ca vai de capul nostru si trebuie sa inghitim zilnic mizeria clasei politice, trebuie sa acceptam ca decizia a fost data de niste romani care au uitat sa si rupa pasaportul roman cand au primit alta cetatenie.
Cand esti in SUA, Australia, Italia, Spania ce te intereseaza ce hotareste guvernul din Romania sau presedintele? Si asa nu te afecteaza. E mai cool sa ai un presedinte jucator cu fraze amuzante, care mai e si smecher pe deasupra.
Poate e mai bine asa, decat un presedinte prostanac ca Geoana. Cine dracu' se duce cu cateva zile inainte de alegeri la Vantu acasa, decat un cretin.
Rezultatul alegerilor: s-ar putea ca peste 5 ani sa votez si eu din diaspora si sa ma doara in cur de romani si de Romania.

4 comments:

  1. Cred ca diaspora a vrut sa pedepseasca PSD-ul care ne-a trimis aici. Ca daca eram copii lui Bombo, Hrebe, etc.,acum eram intr-un club de fite si nu ar fi trebuit sa facem zeci de km sa-l votam pe Base Mondialul.
    Si acuma pe bune am facut-o gratis, nu ne-a dat nimeni nici o sacosa.

    S-auzim de bine.
    JOS COMUNISMUL!!!

    ReplyDelete
  2. Mircea Geoana: "Acum doua seri eram fericit. Credeti ca cineva din SUA sau Occident nu ar sari in sus de fericire daca ar avea doua procente in plus la exit-poll-uri?"

    Pacat ca n-a luat in seama ca marja de eroare e de 3 procente si mai erau de votat 50k din care 40k mergeau la Base Mondialu ceea ce inseamna ~0.4%.

    Pacat ca e Prostanac.

    ReplyDelete
  3. http://www.youtube.com/watch?v=2AzfVabhwhA

    ReplyDelete
  4. Ce au facut romanii in timpul mamdatului lui Mircea Geoana ? Raspuns : Au dormit !!

    ReplyDelete